Skrollaa alas
en
fi

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

14 helmikuun, 2017
IMG_7512

Hellou ja ihanaa ystävänpäivää kaikille! Meikäläinen rustailee teille tällä kertaa täältä jostain keskeltä Suomenlahtea. Valtteri nimittäin oli varannut meille ihanan yllärireissun Tallinnaan. Tosin yllätyksenä matkamme määränpää pysyi vaan eiliseen saakka, kun Valtteri sanoi mulle vahingossa, että ”En mä voi paljastaa sulle että mennään Tallinnaan”… Jep, Valtteri ei ole paras säilyttämään salaisuuksia. Tosin mulla ei ole hirveästi varaa arvostella, kun muutama vuosi takaperin ennen lahjojen vaihtamista lipsautin Valtterille, että ”En mä voi paljastaa pallonko sun kello makso”. Meidät kaksi tomppelia on tosiaan taidettu luoda toisillemme, haha.

IMG_7515

Tallinnassa ollaan kaksi päivää nauttimassa kauniista kaupungista ja kuulemma myös kivan näköisestä hotellista, sekä tietty toistemme seurasta, mikä on ihan ok. Kai sitä nyt ystävänpäivän vuoksi on uhrauduttava ja katteltava ton paviaanin apinoivaa pärstää. No ei vaan ihanaa, kun voi seuraavat päivät nauttia täysin yhdessä olosta. Nimittäin kuten aiemmin oon täällä kertonut niin nykyään pystyn rentoutumaan täysin vain ulkomailla. Oli se sitten toisella puolella palloa tai lyhyen laivamatkan päässä. Suomessa ollessa on nimittäin vaikea päästää irti blogi ja tube jutuista, sillä aina voisi tehdä enemmän ja enemmän sisältöä, sekä sähköpostista löytyy aina lukemattomia viestejä. Toisin sanoen hommat ei lopu koskaan. Matkalle lähtiessä mulla kuitenkin on mukana yleensä vain pieni läppäri missä ei ole kuvia tai videoita mitä editoida, joten luonnollisesti silloin työhommat jäävät kotiin pakosta ja hyvä niin.

IMG_7518

Halusin tulla toivottamaan myös tänne teille ihanaa ystävänpäivää, koska te ootte mulle tärkeitä, ootte mun virtuaaliystäviä. Tai ehkä se on liian lievä kuvaus, ootte mun virtuaaliperhe. Kuten päivän teemaan kuuluu niin haluan kiittää teitä, että tuette meikäläistä ylä- ja alamäissä ja saan jakaa teidän kanssa elämän ilot ja surut. Ja vaikka mä tänne tilitän fiiliksiäni niin haluan muistuttaa, että myös te saatte jakaa ihan samalla tavalla teidän kuulumisia tuonne kommenttikenttään. Teidän kommentteja on nimittäin aina ihana lukea ja on ihana elää mukana teidän iloissa ja suruissa, sillä ystävyyden kuuluu toimia samalla tavalla molempiin suuntiin! 🙂

Viettäkää ihana päivä rakkaimpien ystävienne kanssa. Oli se sitten luokkakaveri, lapsuudenkaveri, perheenjäsen, tyttö- tai poikaystävä!

IMG_7514

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *