Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KEVÄTVAATTEET / UNBOXING

15 helmikuun, 2017

Hellou! Tänään täällä Tallinnassa on ainakin paistanut aurinko ja asfaltti on ollut kuivaa, mitkä on selviä kevään merkkejä! Kevään tulo tekee meikä pojan super iloiseksi, sillä se on syksyn ohella toinen mun lempparivuodenaika. Syy siihen on tietty se, että keväisin ja syksyin on täydelliset säät pukeutumiselle, kun voi pukeutua kerroksittain. Suomen kylmän talven jälkeen tunnen itseni perhoseksi, joka kuoriutuu kotilostaan eli extra paksusta talvitakistaan. 🙂

Innostuksissani tilailin jo vaatteita kevättä varten ja ajattelin tehdä oman videon mun Junkyadilta tilaamista vaatteista. Sinne kun tuli tuhlattua taas pieni omaisuus… Mä vaan rakastan sitä verkkokauppaa. Ja tämä ei ole yhteistyö, joten tarkoitan sitä ihan tosissani. Tosin, en sano IKINÄ mitään mitä en tarkoita, vaikka kyseessä olisi yhteistyö.

Linkit tuotteisiin löytyy alta. Jotkut tuotteet oli keretty jo myydä loppuun, mutta linkkasin tilalle vastaavan toisen kivan tuotteen. 🙂

|LINKIT VIDEON TUOTTEISIIN|

Housut | Urban Classics
Collegepaita | Sixth June
T-paita | Urban Classics
Kengät | Adidas
Kengät | Adidas
Huppari | Adidas
Housut | Adidas
Huppari | Nike
Collegepaita | Adidas
Lippis | Urban Classics
Kengät | Dr. Martens

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *