Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: IMITOI JA ARVAA / PAPANANAAMA

17 helmikuun, 2017

Hellou! Videolla tällä kertaa mukana YouTuben rääväsuu, Papananaama eli Sini. Sini kieltäytyi tekemästä kanssani Seitsemän Sekuntia -haasteen, sillä olen kuulemma tehnyt sen liian monta kertaa (en yhtään ymmärrä mitä hän tarkoittaa… 😉 ), joten varastin röyhkeästi korvaavaan haasteeseen idean Sinin kanavalta. Tällä videolla imitoidaan vuorotellen jotain hahmoja tai henkilöitä ja toinen yrittää arvata mistä on kyse.

Nyt jälkikäteen tätä videota kattellessa ja meidän imitointisuorituksia ihaillessa täytyy todeta, että ei sitä turhaan ollan opiskeltu viittä vuotta teatteritaiteen syventäviä opintoja… EIPÄ! 😀 Kumpi teidän mielestä suoriutui imitoinnista paremmin?

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *