Skrollaa alas
en
fi

THRASHER

21 helmikuun, 2017
Tallinna asu (1)

Hellou! Tästä asusta ei ollut alunperin tarkotus napata kuvia, sillä tää on tämmönen meikäläisen peruslookki. Satuttiin kuitenkin Tallinnassa kivalle kadulle, mikä oli täydellinen asukuvien ottoa varten. Ja ehkä ihan kiva, että näette oikeasti näitäkin asuja, missä viihellän menemään ihan arkena lähikauppaan ostamaan kahvimaitoa tai Coca-Cola Zeroa, joihin olen suorastaan addiktoitunut tai voisi jopa sanoa, että elän niillä.

Yllä on Thrasherin liekkilogolla varustettu huppari, mikä kuuluu meikäläisen lempparikledjuihin tällä hetkellä! Aina kun mulla on Thrasherin vaatteita videolla tai Snäpissä päällä niin jotkut kyselee mistä näitä huppareita saa. Oon jo aiemmin sen kertonu täällä blogissa eli näitä saa tilattua Junkyardilta eli siis täältä. Sinne on tullut taas uusia tuotteita myyntiin, joten täytynee tehdä uutta Thrasher -tilausta Junkyardille ja ehkä jos te haluatte voisin kuvata siitä teille Unboxing -videota?

Toivottavasti teillä on alkanut viikko kivasti! Mulla on jotenkin super hyvä fiilis ollut eilen ja tänään. Ehkä se johtuu tuosta keväisestä säästä tai siitä, että meikäläinen on eilisestä saakka ollut taas blondi. ihanaa! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Thrasher
|TAKKI| Junkyard xx-xy
|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|HOUSUT| Urban Classics
|KELLO| Triwa
|KENGÄT| Timberland

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Tallinna asu (2) Tallinna asu (3) Tallinna asu (4) Tallinna asu (5) Tallinna asu (6.1) Tallinna asu (7)

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *