Skrollaa alas
en
fi

LEMPPARIPAIKKA ASUNNOSSA

24 helmikuun, 2017
IMG_8542

Hellou! Vihdoin se saapui, nimittäin Trifolium nojatuoli tai tuttavallisemmin lepakkotuoli. Olin pitkään himoinnut kyseistä tuolia, mutta ajattelin, että mun täytyy vain tyytyä siihen, että sille ei täällä meidän asunnossa ole paikkaa. Kun olohuoneen kalusteet alkoi olla kasassa niin silmään pisti sohvan vieressä ammottava tyhjä kohta, joka kaipasi selvästi jotain. Mietin aluksi eri kaapistoja siihen, sillä meillä on hieman pulaa säilytystilasta. Sitten tuli mieleen tää ehkä vähän epäkäytännöllisempi ratkaisu eli tuo nojatuoli, johon sitten myös päädyin. Mun oli vaan pakko saada se!

Ensisijaisesti tuolissa houkutti tuo ulkonäkö, sillä ylipäätään olen rakastunut OX Denmarq merkin kalusteisiin. Meillähän on niiltä jo olohuoneen pöytä, mutta matkalla on myös pari muuta juttua…  Ne on vaan niin meikän ja meidän asunnon näkösiä, eikä Valtterikaan ole niistä ainakaan mitään pahaa sanonut. Toiseksi se näyttää siltä, että siihen on kiva uppoutua ja nyt kun olen päässyt sitä testaamaan niin siinä todellakin on ihana köllöttää. Ostin sille myös OX jakkaran kaveriksi ja se oli nappi veto! Tuossa on ihan täydellinen paikka katsoa telkkua, lukea kirjaa tai ottaa läppäri syliin ja tehä töitä. Ehottomasti lemppari paikka asunnossani, ainakin toistaiseksi… Jotain uutta ja jännää on nimittäin tulossa hyvinkin pian… 😉

IMG_8541 IMG_8551

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *