Skrollaa alas
en
fi

KUULUMISET KAAOKSEN KESKELTÄ

26 helmikuun, 2017
IMG_9158

Hellou! Naurattaa katsoa näitä aamulla napattuja kuvia kun näyttää, että aamu olisi ollut rauhallinen ja hidas. Tää päivä on ollut nimittäin kaikkea muuta, sillä asunnossamme vallitsee täysi kaaos. Olohuoneemme lattian jokainen neliömetri on hyödynnetty, kun olemme joutuneet tyhjentämään työhuoneeni tavaroista. Työhuoneessa on siis pikku remppa meneillään… Hommaa on niin paljon, että en edes tiedä mistä alottaisin. Täytyisi varmaankin tehdä jokin konkreettinen lista puhelimen muistioon kaikista hoidettavista asioista, sillä mulla se usein toimii. Siitä on helppo alkaa hoitamaan asioita järjestyksessä ja pyyhkiä sitä mukaan pois kun asiat hoituu. Muuten vain pyörin ympyrää tekemättä mitään hyödyllistä tai pakenen kaaosta Instagramiin tai tänne blogiin. Niin taisin tehdä myös nyt… Hups! 😀

Mutta nyt hommiin, joten ihanaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen!

IMG_9181 IMG_9170 IMG_9177

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *