Skrollaa alas
en
fi

KUVAUKSET KOTONAMME

28 helmikuun, 2017
IMG_7903

Hellou! Tänään mulla oli vähän erilaiset kuvaukset lehteen, nimittäin ensimmäistä kertaa päästin valokuvaajan kotiini. Aiemmin olen useista ehdotuksista huolimatta kieltäytynyt kaikista kuvauksista, jotka oltaisiin kuvattu kodissani. En edes tiedä mistä tuo kielteisyys on johtunut. Ehkä siitä, että ennen en pahemmin näyttänyt kotiani täällä, joten olin vetänyt jonkun yksityisyyden rajan siihen ajattelematta sitä sen tarkemmin. Kuvaukset omassa kodissa tuntui siis liian henkilökohtaiselta. Nykyään rustailen aika usein teille sisustujuttuja kodistamme ja esittelen kämppää videoilla, joten ajatus kuavuksista kodissani ei tuntunut yhtään hassummalta. Sehän on ihan sama kuvaako asunnossani joku muu vai minä. Meillä olikin ihan super siisti kuvaukset ja en malta odottaa, että juttu tulee ulos ja saan kertoa vihdoin mistä lehdestä ja jutusta on kyse. 🙂

Nyt suuntaan peiton alle, sillä huomenna herätys soi taas kello kuusi… Asunnossamme alkaa nimittäin eräät kampanjakuvaukset, joista myöskin lisää myöhemmin. Sen paljastan, että huomenna kuvataan vuorostaan videota. 😉

IMG_7901 IMG_9224

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *