Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: OLISIMPA BEYONCÉ

28 helmikuun, 2017

Hellou! Vaikka toisinaan kuvailen My Day -videoita, jotta pääsette mukaan meikäläisen päivän meininkeihin saattaa niistä silti tulla vääristynyt kuva. Usein päivinä jolloin kuvaan vlogia käyn parturissa, meen leffaan ja syön ulkona tai päivä on muuten tosi rento. Syynä ei suinkaan ole se, että haluaisin näyttää kuinka helppoa elämäni on vaan yleensä niinä kiireisinä päivänä ei jaksa ottaa kameraa mukaan. Olen huomannut, että kiireessä unohtaa usein taltioida tapahtumat myös filmille, enkä halua tehdä hutiloiden videoitani. Siksi kuvaan vlogeja mielummin rennommilta päiviltä.

Jotta pääsette näkemään millaista meikäläsen elämä ja  ihan perus viikko on niin päätin, että tällä viikolla otan kameran mukaan joka päivä. Kuvaan siis ainakin maanantaista  perjantaihin ja ehkä myös viikonloppuna joka päivältä My Day -videon, joista muotoutuu tällainen pieni vlogisarja jonka päätin nimetä nyt Bloggaajan Viikoksi. Videot tulee editoinnin vuoksi aina päivän viiveellä eli tässä video eiliseltä. Videolla ollaan remppapuuhissa ja pohditaan kuinka helppoa olisi olla supertähti.

Jos tykkäät tästä Bloggaajan Viikko ideasta niin heitähän yläpeukkua ja jätä kommenttia

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *