Skrollaa alas
en
fi

MAALISKUUN ENSIMMÄINEN

1 maaliskuun, 2017
IMG_5142

Hellou! Hullua, nyt on sitten startattu maaliskuu! Musta tuntuu, että se oli eilen kun olin sädetikku kädessä ihastelemassa ilotulituksia ja tekemässä lupauksia, joista mikään ei ole luonnollisestikkaan pitänyt… 😀 Mihin nää kaksi kuukautta on valunut! Tammikuu mulla meni todellisessa horroksessa, kun sairastelin ja sen myötä energiat alkaneeseen vuoteen oli nollassa. Jouduin peruuttamaan matkoja ja kirjaimellisesti makasin reilun viikon sängyn uumenissa.

Helmikuusta nautin puolestaan superisti! Valoa on ollut enemmän ja se on selvästi vaikuttanut meikäläisen mielialaan monella tapaa. Valosaan aikaan kun käyttää Luckya lenkillä niin kyllähän tuo kaunis Herttoniemen ranta näyttää ihan erilaiselta kuin pimeällä. Kuten aiemmin olen täällä maininnut niin kotimmekin on herännyt henkiin, kun ikkunoista tulviva valo luo heijastumia seinille ja lattialle. Siksi onkin tullut taas postailtua oikein urakalla sisustusjuttua, kun on tullut keskityttyä kotiimme viime aikoina aika paljon. Osa ehkä onkin jo nähnyt vilauksia uudesta vaatehuoneesta instastoorissa. Pian varmasti tulossa juttua siitä myös blogiin

Maaliskuulta odotan jotain uutta projektia. En osaa sanoa mitä, mutta jotain uutta kaipaan elämääni nyt kun asuntokin alkaa olla lähes valmis. Mä oon sellanen ihminen, että kaipaan jotain muutosta välillä, koska uusista jutuista saan valtavasti energiaa kaikkeen tekemiseen. Olette ehkä huomanneet, että olen melko helposti kyllästyvää sorttia… Ehkä yksi projekti voisi olla autokoulu, mikä mulla ja Valtterilla on edelleen pahasti kesken, koska itse asiassa kerettiin unohtaa että edes ollaan alotettu se. Se siis varmasti tulee olemaan yksi niistä jutuista joihin tulen panostamaan, mutta kyllä jotain muutakin kaipaan… Hmm… Ehkä se jää nähtäväksi, mitä maaliskuu tuo tullessaan.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *