Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SALAINEN VIERAS

3 maaliskuun, 2017

Hellou! Pahoittelut, että en kerennyt eilettäin laittaa tätä keskiviikolta kuvattua videota teille. Eilen oli nimittäin tosi hektinen päivä, enkä missään välissä päässyt editoimaan tätä. Tässä se kuitenkin on ja tänään illalla tulee myös video torstailta.

Keskiviikkona meillä oli taas kuvaukset täällä kotona, mutta tällä kertaa ei kuvattu kuvia vaan videoita. Talo oli siis täynnä porukkaa, vaikka videolla sitä ei itse asiassa näy. Yhteensä meitä oli lähes kymmenen hengen porukka, joten tohinaa riitti. Päivällä kävin Valtterin kanssa H&M:n pressissä, jossa satuttiin törmäämään Ainoon ja Siniin. Päädyttiinkin sieltä pitkästä aikaa yhdessä syömään, sillä ei olla hetkeen tuolla porukalla nähty.

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *