Skrollaa alas
en
fi

VIIKKO OHI

4 maaliskuun, 2017
paula_3_paiva-8

Hellou! Huh huh, nyt on arkiviikko ohi. Viikko on ollut tapansa mukaan todella kiireinen ja kolmet lehtikuvaukset, kahdet videokuvaukset ja promokuvaukset ovat nyt takana. Tämän viikonlopun suunnitelmana on kääriytyä vilttiin, ottaa Luckyn kainaloon, Ben & Jerry’s Karamel Sutra paketin toiseen kanaloon ja toljottaa Netflixiä. Ja mielestäni voin ottaa iisisti ihan hyvällä omatunnolla, sillä viikko oli aika hektinen. Lisäksi sain riesakseni taas jonkun pöpön ja perjantain aikana iltaa kohden olo huononi…

Nyt on kurkku kipeä ja ääni sen verran painoksissa, että eipä tässä edes voi kuvailla mitään videoita, mikä toisaalta on ihan hyvä. Te nimittäin tunnette mut ja tiedätte, että mä en vaan osaa olla paikallaan. Toisaalta ei tarvitsekkaan osata, sillä nautin siitä että ympärillä tapahtuu, se pitää mut elossa ja liikkeellä. Mä vaan oon semmonen ihminen, että en tykkää ”olemisesta”.  En ole niitä tyyppejä jotka tykkää lukea kirjoja tai grillata itseään rannalla auringon alla. Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä. Siitä huolimatta kuulette meikäläisestä täällä blogin puolella, älkää luulkokkaan että jättäisin teidät viikonlopuksi rauhaan mun höpinöiltä. Sunnuntaina tulee myös poikkeuksellisesti videota!

Kuvat: Mika Viitanen

IMG_7917 IMG_7916

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *