Skrollaa alas
en
fi

7 ASIAA JOTKA TEKIVÄT ONNELLISEKSI TÄNÄÄN

7 maaliskuun, 2017
IMG_9428

Tuoreet kukat. Kauhean kliseistä, mutta tuoreet kukat vain saavat minut onnelliseksi. Musta tuntuu, että erityisesti meillä niiden tuoma kodikkuus korostuu, sillä sisustuksemme on muuten kylmä ja minimalistinen.

IMG_9438

Uusi työntekijä, ehkä. Okei aika varmaa se on jo, mutta mulla aloittaa uusi työntekijä täysipäiväisenä ja tänään hän tulee tänne meille vähän tsekkailemaan sopimusjuttuja. Hän on niin taitava ja mahtava tyyppi, että olen innoissani jos saan hänen tiimiini! 🙂

IMG_9436

Paras ystäväni tuli yökylään. Eilen illalla olin syömässä iltapalaa ja aloitin katsomaan Netflixistä Santa Clarita Diet -sarjaa, joka on muuten ihan sairas sarja tai siinä on vain niin sairasta huumoria, että haluaisin tavata ne käsikirjoittajat… Joka tapauksessa puhelinsoitto keskeytti tämä rauhallisen hetken, sillä ystäväni (joku ehkä muistaa blogin alkuajoilta Änkeröisen) soitti, että ”Oon täällä Oslossa just astumassa koneeseen, että menee sellaset pari tuntia niin oon teillä. Kai muistat, että oon tulossa teille nyt pariksi yöksi?”. No, tapani mukaan olin unohtanut ihan täysin. Toisaalta välillä on ihanaa olla näin unohtelevainen, sillä tulee tällaisia iloisia yllätyksiä!

IMG_9429

Puhtaat lakanat. Vaihdettiin tänään puhtaat lakanat sänkyyn ja en malta odottaa, että pääsen nukkumaan. Tähän tuskin tarvii selittää miksi, koska kaikki tietää kuinka ihana on painautua suihkun jälkeen kuohkeisiin vähän viileisiiin huuhteluaineen tuoksuisiin lakanoihin! Siitä tuoksusta tulee mieleen mulla myös se kun vielä asui kotona, sillä äidilläni on tapana läträtä huuhteluaineen kanssa ja se tapa on tainnut tarttua myös muhun.

IMG_9427

Aamun leikkihetki Luckyn kanssa. Nää on ehdottomia mun lemppareita aamulla. Siinä leikkiessä kun katsoo tuon vilpittömän ja huolettoman palleron touhuja niin omatkin huolet kaikkoaa ihan kokonaan. Se Luckyn tapa elää hetkessä tarttuu itseenkin.

IMG_9423

Aamukahvi. Tämä on erityisesti viime aikoina tehnyt minut onnelliseksi. Meillä on kapselikahvinkeitin ja vaikka sillä saa ties minkä makuista kahvia niin olen ikävöinyt aamuihin ihan sellaista ”tavallista” kahvia. Valtteri osti mulle jouluna pressopannun, mutta se on lojunut kaapissa käyttämättömänä viime viikkoon saakka. Meikäläisellä kun ei ollut hajuakaan kuinka se toimii… Viime viikolla meillä kävi täällä kotonamme itse Pauligin Paula, jota voisi kutusua jopa kahvin jumalattareksi ja hän opasti mulle tuota pannun käyttöä. Eli nyt osaan tehdä sillä ihan täydellistä kahvia! Voitte vain kuvitella kuinka paljon olen juonut kahvia viime aikoina…

IMG_9317

Puhdas koti. Kun tekee töitä kotoa käsin niin on erityisen tärkeää, että kotona on siistiä. Tai jos on sotkuista niin sillon en pysty keskittymään ollenkaan töihin vaan tuntuu, että työhommissakin kaikki on ihan levällään, vaikka todellisuudessa ei olisi. Me ollaan Valtterin kanssa aika hyvä kombo, sillä mulle on tärkeää se, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Valtteri taas kiinnittää enemmän huomiota siihen onko pölyistä ja pitääkö mopata.

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *