Skrollaa alas
en
fi

PARVEKE KEVÄT KUOSISSA

11 maaliskuun, 2017

 

IMG_8594

Hellou! Lupailin teille tänään instaliven puolella postausta, joten tässäpä siis rustaillaan teille vuorokauden viimeisillä tunneilla. Ollaan Valtterin kanssa erään ystävämme luona täällä Tampereella viettämässä rentoa viikonloppua, joten en ihan hirveän kauaksi aikaa kehtaa vetäytyä tänne blogin puolelle. Ajattelin tulla kuitenkin heittämään teille vähän kuulumisia ja kuvia meidän parvekkeesta.

Musta on ihanaa kun viime aikoina on paistanu aurinko ja oon pystynyt nauttimaan parvekkeellamme jo ensimmäiset aamukahvit tälle vuodelle. Vaikka kesän hellekeleillä kiroan lasitettua parvekettamme, kun siellä on kuin saunassa niin tälleen viileemmillä säillä etenkin osaa arvostaa sitä. Siellä on nimittäin nyt jo päivisin lämpimempää kuin sisätiloissa, ihanaa! Tämän myötä oon innostunut laittamaan parveketta vähän keväisempään kuosiin ja hankkimaan sinne vähän jotain kasvejakin. Toki parveke kaipaa vielä lisää tyynyjä, mattoja ja verhoja, mutta nappasin siitä silti teille muutamia kuvia. Luckykin tuli söpöstelemään kuviin. vaikka kuvien oton jälkeen tuhosikin tuon sammalpallon… 😀

IMG_8618 IMG_8596 IMG_8604 IMG_7730 IMG_8622

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *