Skrollaa alas
en
fi

VIIKON VIIMEINEN

12 maaliskuun, 2017
IMG_9583

Hellou! Lähdin perjantaina Tampereelle erääseen työtapaamiseen, mikä menikin itse asiassa ihan loistavasti! Tampereelle ei lähdetty kuitenkaan pelkästään työasioissa vaan mentiin sinne ystävämme luokse viettämään rentoa viikonloppua. Monikko siksi, että myös Valtteri tuli sinne, mutta vain myöhemmällä junalla, sillä hänellä oli muita hommia päivällä.

Oli ihanaa nukkua joka aamu pitkään ilman herätyksiä. Puristaa itse aamupalalle appelsiinimehua ja tehdä croissantteja, vaikka tosin käytettiin sitä tölkissä olevaa valmistaikinaa, sillä se on niin helppoa ja siitä tulee niiiin hyviä croissantteja! Etenkin kun kääri sisälle Fazerin maitosuklaata, nam! Päivällä pyorittiin keskustassa kauppoja kierrellen, kuvailtiin ja käytiin syömässä. Löysin muutamia kivoja uusia ravintoloita Tampereelta, kuten Siperian Classic American Diner, missä nää tän postauksen kuvat napattiin. Vaikka ei tää ihan uus tuttavuus ollut, sillä kävin tuolla joku reilu pari vuotta takaperin syömässä, kun mulla oli meet & greet Tampereella. Jos kyseiseen kaupunkiin joskus eksytte suositteen kokeilemaan myös Café Europan kuumialeipiä.

Iltasin oli ihana rentoutua ihan vain ystävämme sohvalla viiniä juoden. En tiedä onko musta tullut ihan vanhus, kun tykkään nykyään olla mielummin jonkun luona puhumassa henkeviä, kuin baarissa tanssimassa. Jos siellä ruudun takana on muita reilu parikymppisiä tai vanhempiakin niin vertaistuki on tervetullutta. Kertokaa pliis mulle että en oo ainut, joka on väsähtänyt jo tässä iässä! 😀 Oli ihana nähdä Tampereen reissun aikana myös pitkäaikaista ystäväämme Inaa, jota nykyään niin harvoin enää näkee. Toivottavasti jatkossa taas useammin, sillä siinä tytössä on vain jotain super ihanaa!

Mutta tässäpä meikäläisen viikonlopun kuulumiset ja nyt toivotan kaikille ihanaa alkavaa viikkoa! 🙂

IMG_9565 IMG_8005 IMG_9567 IMG_8004 IMG_9589

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *