Skrollaa alas
en
fi

TULOSTIN INTOHIMOISELLE SISUSTAJALLE

13 maaliskuun, 2017
IMG_8685

Hellou! Kuten viime aikoina olette varmasti huomanneet niin kevään myötä mua on puraissut sisustuskärpänen. Nimittäin ikkunoista tulviva luonnonvalo on kuin herättänyt asuntomme talviunilta.

Lähiaikoina olen postannut isommista muutoksista, mutta myös pienet yksityiskohdat ovat mulle tärkeitä. Mullahan on lähestulkoon neuroosi kaappien siistinä pitämiseen ja tavaroiden purkittamiseen. Keittiön kaapeissakin jauhot tulee olla lasipurkeissa järjestettynä jauhojen tummuuden mukaan vaaleimmasta tummimpaan (kuva kaapeista täällä). Ilmeisesti sana pakkomielteestäni oli kiirinyt myös tulostimista tunnetulle Brotherille, mistä mulle lähetettiin heidän uusi QL-800 etikettitulostin.

Mun täytyy sanoa, että olin aluksi vähän epäileväinen osaanko käyttää tulostinta, sillä luin valtavan opuksen sen ominaisuuksista. Mutta siinä tarvitsikin laittaa vain virtajohto seinään, USB-johto tietokoneeseen ja koneelle aukesi helppokäyttöinen sovellus jolla pystyy suunnittelemaan haluamansa tarran. Toki tässä heti valmiissa ohjelmassa on muutamia rajoituksia, mutta seuraamalla ohjeita ja klikkaamalla muutaman kerran hiirellä, koneelle saa ladattua P-touch Editor -ohjelman. Sillä pystyy suunnittelemaan valehtelematta juuri haluamansa näköisen tarran. Oli kyseessä sitten kuva, viivakoodi tai jokin tietty teksti. Tarran voi tulostaa sekä mustana että punaisena ilman erillisiä musteita tai värikasetteja ja tarran pituus voi olla jopa metrin. Eli vain mielikuvitus on rajana sille mitä tulostimella ja tarroilla voi tehdä!

Itse tulostin työpöydän laatikoihin tarrat, joissa kuvat osoittaa selkeästi mitä laatikosta löytyy. Kuvat olisi voinut etsiä myös netistä, mutta P-touch Editor -ohjelmassa on todella laaja kuvapankki, mistä nappasin nuo alla näkyvien tarrojen kuvat. Säästyin siis turhalta vaivalta ja nyt tarrat näyttää yhtenäisiltä. Vaatehuoneen laatikoihin tulostin yksinkertaisemmat etikettitarrat, joihin kirjotin vaatekappaleiden nimet. Tekstin ympärille sai valittua erilaisia kehyksiä ja päädyin noihin, missä tulee viivat vain tekstin päälle ja alle. Tarroista tuli sopivan simppelit meikäläisen makuun!

Noista meikäläisen tarroista tuli mun mielestä super kivat, vaikka tää oli vasta lämmittelyä. Nyt nimittäin mieleen on tullut jo muutamia muitakin ideoita, sillä tulostimellahan voi tehdä muutakin kuin merkata laatikoiden sisällön. Kuulette niistä sitten varmasti myöhemmin, kun saan ideat toteutukseen. Veikkaan, että aika monella siellä ruudun takana alkoi raksuttamaan, mitä haluaisi itse tällä tulostimella tehdä. Kaikille niille mulla on loistavia uutisia, nimittäin saan arpoa yhden tällaisen tulostimen myös teille ja osallistumisohjeet löytyykin heti tästä alta!

|OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi alle mihin sinä käyttäisit tätä QL-800 etikettitulostinta, vastanneiden kesken arvotaan yksi tulostin.

Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 13.-19.3.2017

*Kaupallinen yhteistyö Brotherin kanssa*

IMG_8690 IMG_8696 IMG_8691 IMG_8703

111 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *