Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TYYLIT VAIHTOON / PAULA

16 maaliskuun, 2017

Hellou! Pauligin Paula kävi meillä kylässä tuossa muutama viikko sitten. Osa ehkä hänet tunnistikin eräältä Bloggaajan Viikko -videolta. Maija eli Paula on siis ikäänkuin Pauligin edustaja, mutta tuosta hyvin erikoisesta työstään ja jakautuneesta persoonasta Paula kertoo itse lisää videolla.

Kuvattiin hänen kanssaan tällainen hauska Tyylit Vaihtoon -video, mikä oli nyt hyvin ajankohtainen. Paulalla on nimittäin ihan uusi tyyli, joten meikäläinen sai ylleen Paulan ihanat uudet vaatteet ja Paulasta puolestaan tehtiin naaG. Tsekkaahan videolta lopputulos! 🙂

Tsekkaa Paulan video Pauligin kanavalta eli täältä!

*Kaupallinen yhteistyö Pauligin kanssa*

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *