Skrollaa alas
en
fi

AVAAN KAAPPINI OVET

26 maaliskuun, 2017
IMG_9913

Hellou! Avasin hiljattain kaappini ovet… Siis vaatehuoneen kaapinovet. Sen kaapin ovet joita ajattelit todennäköisesti ensin ovat olleet auki jo tovin, joten en usko että siellä on mitään uutta esiteltävää. 😀 Hiljattain rempattiin meikäläiselle vaatehuone, joten siellä puolestaan on paljonkin näytettävää. Uusimmasta Ellestä löytyy siis nyt kahden aukeaman verran juttua meikäläisen tyylistä!

Tuo Ellen haastattelu oli siitä poikkeuksellinen, että toimittaja oli meikäläiselle melkosta tuttu tyyppi. Tuon jutun kirjoitti nimittäin Valtteri, eikä tuon Vaatekaappi -haastiksen kirjoittamiseen olisi voinut löytyä sopivampaa toimittajaa. Valtteri on kuitenkin henkilö joka mun jälkeen tuntee parhaiten vaatehuoneeni, mun tyylin ja mut. Toisekseen Valtteri on super taitava kirjottamaan ja oon aina kadehtinut Valtterin omaleimaista kiinnostavaa kirjoitustyyliä. Valtterin lisäksi kiitos kivasta jutusta tottakai Ellen porukalle ja kuvaajalle Fabian Björkille.

Eli jos haluatte lukea tarinan kuinka mä ylipäätään löysin kiinnostuksen muotiin, sekä tsekata mun tyylivinkit niin käykäähän nappaamassa lähimmästä lehtipisteestä mukaanne uusin Elle. Itse vaatehuoneesta postailen teille varmaan hyvinkin pian kunhan saadaan se ensin vielä viimeisteltyä! 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa kamut!

IMG_9931 IMG_9938 IMG_9923IMG_9939

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *