Skrollaa alas
en
fi

MUSIIKIN KUUNTELU TOTTUMUKSET

30 maaliskuun, 2017
Samsung Wireless Audio 1

*Kaupallinen yhteistyö Samsungin kanssa*

Hellou! Postailin teille aiemmin Samsungin uusista Wireless Audio 360 -sarjan kaiuttimista, mitkä mekin hankittiin tänne meille. Kuten tiedätte, olen tarkka sisustuksesta ja sen myötä mulle on tärkeää myös kaiuttimien ulkonäkö. Siksi edellinen postaus käsittelikin enemmän sitä ja sen voitte tsekata täältä. Halusin kuitenkin nyt vielä palata siihen Multiroom-sovellukseen, mistä silloin mainitsinkin.

Meillä on yhteensä kolme kyseiseen sarjaan kuuluvaa kaiutinta ja ne on meillä kaikki eri huoneissa. Voidaan kuitenkin ohjata niitä jokaista Multiroomin kautta. Se on puhelimeen ladattava todella helppokäyttöinen sovellus ja mä myös tarkoitan sitä. Meillä nimittäin on puolitoista vuotta lojunut kaapissa digipoksi, mitä en vieläkään ole saanut näkymään eli toisin sanoen en loista tällaisissa teknisissä asioissa yleensä. Sovellukseen saa kytkettyä kaikki Wireless Audio 360 -sarjan kaiuttimet, kuten me ollaan kytketty ja ollaan myös nimetty kaikki kaiuttimet niiden sijainnin mukaan – Olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tuosta ensimmäisestä kuvasta ehkä joku tarkkasilmäinen bongasikin ne. Lisäksi ollaan luotu niistä ryhmä nimeltään koti ja siihen kuuluu kaikki meidän kaiuttimet.

Multiroomin kautta musiikkia voi kuunnella muunmuassa Spotifysta, mitä itse käytän lähes poikkeuksetta musiikin kuunteluun. Kun asunnossamme pauhaa Ellinoora (jonka Villi Lapsi albumi kuuluu tämän hetken lemppareihini) voin sovelluksen kautta ohjata helposti jokaisen kaiuttimen äänenvoimakkuutta erikseen ja se tekee kuuntelukokemuksesta täydellisen. Pienemmissä tiloissa kuten kylpuhuoneessa Ellinooran ei nimittäin tarvitse kailottaa yhtä kovaa kuin olohuoneessamme.

Puhuttiin Valtterin kanssa kanssa juuri, että yleensä tuollaiset ”ylimääräiset” sovellukset tuntuu vain rasitteilta.  Niitä kun harvemmin saa toimimaan tai edes jaksaa opetella käyttämään ja lopulta turhauduttuamme päädytään vain poistamaan koko sovellus. Tässä tapauksessa ollaan kuitenkin tykätty tuon sovelluksen käytännöllisyydestä ja helppoudesta todella paljon ja se onkin rasitteen sijaan tuntunut edulta.

Samsung Wireless Audio 2 Samsung Wireless Audio 3

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *