Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: PÄÄSIÄISHERKUT TESTISSÄ

30 maaliskuun, 2017

Hellou! Se ois kuulkaa aika taas testata herkkuja ja tällä kertaa vuorossa on pääsiäisherkut. Mämmiä ei maistettu, sillä kaikki tietää miltä se maistuu, mutta maisteltiin muita klassikoita, sekä myös joitain uutuuksia. Oli jännä huomata kuinka oma maku on muuttunu vuosien myötä, sillä jotkut herkut mitkä oli virpoessa käydessä ihan parhaita, ei nyt maistunutkaan enää niin nannalta. Mutta joo… Toivottavasti tykkäätte videosta, sillä tätä oli ainakin super kiva kuvata, mutta eipä ihme kun olen tällainen suklaasyöppö! 🙂

Äänestä mua Inspiration Blog Awardseissa klikkaamalla tästä! Klikkaa kategoriaan ”Viihdyttävin” ja paina ”Äänestä” mun kuvan kohdalta! Äänestämiseen ei tarvitse täyttää omia tietoja, joten äänestää voi iästä riippumatta ja se on myös täysin ilmaista! Kiitos ihan superisti kaikille äänestäneille! 🙂

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *