Skrollaa alas
en
fi

MUUTON AIKA

3 huhtikuun, 2017
IMG_8358

Hellou ja terveisiä Rovaniemeltä! Oon täällä siskoni apuna muuttohommissa eli ollaan laitettu hänen uutta kämppäänsä kuntoon. Viikonloppuni kului siis Ikeassa, Jyskissä ja monissa muissa sisustusliikkeissä pyörien, sekä kalusteita kasatessa. Miten sitä unohtaa aina kuinka paljon työtä muuttamisessa on. Tässä muutossa ehkä vielä tavallista enemmän, kun kaikki huonekalut on hankittu uusina eli mikään ei ole ollut valmiiksi kasattuna. Kiireistä on siis ollut, ite asiassa niin kiireistä, että en kerennyt tulla teitä edes jekuttamaan aprillipäivänä, vaikka ideoita oli muille jakaa. No, ens vuonna sitten huijaan teitä niin että teillä tippuu ripset naamasta. 😉

Päällä mulla on tällä kertaa aikalailla meikäläisen peruslookki, mutta Ray-Banit ja Triwan kellon vaihdoin kultasiin ja bomberin vihreään. Omistan nimittäin kysieset arskat ja kellon myös hopeisina ja itse asiassa tuo vihreä takkikin taitaa olla saman mallinen kuin se mun musta bomber. Mutta eikös se niin ole, että kun löytää sen hyvän mallin niin sitä kannattaa ostaa eriväreissä… Tai sitten tuo on vain mun oma sananlasku. 😀

Ihanaa alkanutta viikkoa! 🙂

Mitäs tyksitte lookista? Roviolle vai runwaylle?

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Junkyard xx-xy
|HIHATON| Junkyard xx-xy
|TAKKI| Junkyard xx-xy
|FARKUT| Dr. Denim
|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|KELLO| Triwa
|KENGÄT| Timberland

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

IMG_8365 IMG_8367 IMG_8360 IMG_9681 IMG_8363 IMG_9690

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *