Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JODELIN BLOGIJUORUT

5 huhtikuun, 2017

Hellou! Viime aikoina pinnalla on ollut erityisesti yksi sovellus, Jodel! Sovellus on alunperin tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille, mutta kuten Facebookkiin (joka aikoinaan oli tarkoitettu yliopisto-opiskelijoille) niin myös Jodeliin ovat eksyneet muut opiskelupaikasta tai iästä riippumatta. Sovelluksesta herkullisen tekee se, että kuka tahansa pulliainen pystyy aloittamaan keskusteluja ja kommentoimaan niitä täysin nimettömänä.

Kyllä, myös itse olen löytänyt tieni tuonne sovellukseen ja erityisesti siksi, että siellä puhutaan paljon niin meikäläisestä kuin lähipiiristäni. Jodelissa voi seurata eri kanavia, missä keskustellaan tietystä aiheesta. Kanavia joita itse seuraan on yllättäenkin @homo ja @blogijuorut. Etenkin jälkimmäistä seuraan uteliaisuudesta ja se on myös loistavaa viihdykettä, kun saa nauraa joidenkin siellä keskustelevien typeryydelle. Vaikka keskustelut meikäläisestä mua vain huvittaa niin välillä jotkut keskustelut lähimmäisistäni menee liian överiksi ja siksi mulla onkin tuohon koko sovellukseen viha-rakkaussuhde. @homo -kanava puolestaan on suurimmaksi osaksi kevyttä ja hauskaa seurattavaa, vaikka toki siellä on myös mielenkiintoisia vähän syvällisempiäkin keskusteluja.

Videolla luen @blogijuorut -kanavasta keskusteluja meikkiksestä ja muista bloggaajista, joten jos haluat tietää tarkemmin mitä Jodelissa puhutaan niin tsekkaa video! Videon tarkoitus on olla vain viihdettä, joten mun ei ole tarkotus tukea tai haukkua Jodelia. Toki kuten videolla mainitsen haluan lisäksi näyttää sen, että Suomi on sen verran pieni maa, että täällä artistit ja me bloggaajat, sekä tubettajat kyllä nähdään se mitä meistä kirjotatte. Ja koska me ollaan ihan tavallisia ihmisiä niin ne kirjotukset tuntuu meistä samalta kuin susta tai kenestä tahansa muusta. Joten kun sinne ensi kerralla jotain kirjotatte tai ylipäätään someen niin se kannattaa pitää mielessä…

Löytyykö teiltä Jodelia puhelimesta ja mitä mieltä ylipäätään olette sovelluksesta? 

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *