Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: 15 ”PARASTA” KOMMENTTIA

6 huhtikuun, 2017

Hellou! Mä saan päivän aikana yhteensä satoja kommentteja eri kanavissa ja joskus puhutaan jopa tuhansista, joten luonnollisestikkaan mulla ei riitä aika vasta kaikkiin, vaikka kuinka haluaisin. Siitä huolimatta mä luen joka ikisen kommentin, jonka mä teiltä saan. Musta on nimittäin ihana lukea teidän palautetta ja mä olen kiitollinen jokaista kommentista, sillä arvostan suuresti sitä että just sä siellä ruudun takana oot käyttäny aikaa sen kirjottamiseen. Kommentin, joka auttaa mua kehittymään. Täällä blogin puolella tosin mä vastaan JOKAISEEN kommenttiin, sillä haluan että on joku paikka missä voidaan olla vuorovaikutuksessa vielä paremmin.

Nyt kuitenkin on aika vastailla kommentteihin, joita te ootte laittaneet mulle YouTuben puolella. Valkkasin sieltä ne ”parhaimmat” kommentit ja vastaan niihin nyt videomuodossa. Toivottavasti vastauksista on apua! 😉

Inspiration Blog Awards -äänestykseen pääset tästä!

 

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *