Skrollaa alas
en
fi

10 PARASTA PAIKKAA HELSINGISSÄ

19 huhtikuun, 2017
IMG_9729

*Kaupallinen yhteistyö Canonin kanssa*

Hellou! Kun oon ulkomailla niin postailen sieltä teille aika paljon mun lempparipaikoista, kuten hotelli- ja ravintolavinkkejä. Nyt olen kuitenkin päässyt kuvaamaan minulle hyvin rakkaan kaupungin, Helsingin, parhaita paikkoja ja niitähän riittää!

Canonilla on meneillään pohjoismaissa Redefine Ordinary -kampanja, missä seitsemän valokuvaajaa, instagrammaajaa ja bloggaajaa esittelee kotikaupunkinsa parhaita paikkoja. Meikäpoika sai kunnian olla ainoana mukana täältä Suomesta, niin huikeeta! Jotta saisin taltioitua teille mahdollisimman tyylikkäitä kuvia niin sain tehtävääni avuksi Canonin uuden EOS M5 -järjestelmäkameran.

Tämä pieni ja kevyt peilitön järjestelmäkamera menee helposti mukana kaupungin katuja tallatessa. Retrotyylinen kamera nimittäin sujahtaa helposti laukkuun piiloon tai roikkuu olkapäällä tyylikkäänä asusteena. Tässä pienessä mini-ihmeessä parasta on se, että siihen saa vaihdettua minkä tahansa EF-objektiivin sovittimen avulla, joten se muovautuu helposti valokuvaukseen tai videon taltioimiseen. Loistava kapistus siis tällaiselle bloggaaja-vloggaaja-sekasikiölle. Kampanjassa mukana olevat valokuvaaja Kenneth Nguyen ja instagrammaaja Nana Hagel ovat tehneet loistavan neljän videon mini-sarjan, minkä soittolistan upotin tuohon ylle. Jos siis haluat oppia nopeasti lisää kuinka saada parempia kuvia tai videoita blogiin, instaan tai ihan vain itselle muistoksi niin suosittelen tsekkaamaan! 🙂

Mutta se mitä mun piti nyt tulla teille jakamaan oli mun kymmenen lempparipaikkaa Helsingissä! Ne löytyy tästä alta, sekä laitoin tuohon ylös niistä tuollaisen kivan kartan, mistä löytyy helposti niiden sijainnit, useampia kuvia ja tarkemmat meikäläisen rustaamat arvostelut. Toivon, että tän kampanjan myötä myös te siellä ruudun takana innostutte jakamaan kuvia suosikkipaikoistanne, jotta muutkin löytäisi ne. Meikäläinen ainakin tulee jakamaan niitä vielä lisää, sillä tää oli vasta alkua! Kannattaa siis seurata tarkasti meikäläisen Instagramia ja blogia!

Muihin kampanjassa mukana oleviin somettajiin ja heidän kotikaupunkeihinsa, sekä EOS M5 -kameraan voit tutustua täällä. Suosittelen tsekkaamaan linkin, jos kauniit kuvat kiinnostaa, koska löysin itse muutaman uuden seurattavan sieltä Instaan ja osa olikin jo vanhoja tuttuja.

Jaa nyt alkajaisiksi sun kotikaupunkisi lempparipaikka tuonne alle kommenttiboksiin! 🙂

Solo Sokos Hotel Torni (2)

Solo Sokos Hotel Torni / Yrjönkatu 26

Ravintola Story (4)

Story / Vanha Kauppahalli

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel / Tyynenmerenkatu 2

The Cock (3)

The Cock / Fabianinkatu 17

Luonnontieteellinen museo LUOMUS (3)

Luonnontieteellinen museo / Pohjoinen Rautatiekatu 13

Helsingin päärautatieasema

Helsingin päärautatieasema / Kaivokatu 1

Andante coffee shop (1)

Andante coffee shop / Fredrikinkatu 20

Treffi Pub & Bistro (2)

Treffi Pub & Bistro / Hiihtomäentie 14

Kiasma

Kiasma / Mannerheiminaukio 2

Maritori Marimekon lounas (1)

Maritori / Puusepänkatu 4

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *