Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ 10 UUTUUS JÄÄTELÖÄ / 2017

20 huhtikuun, 2017

Hellou! Kesä tekee tuloaan ja yksi oleellisin (ellei jopa tärkein) asia kesässä on JÄÄTELÖ! Mä oon vähän sellanen kaveri, että oon jämähtänyt niihin samoihin suosikkimakuihin eli Minttu Puffettiin ja Mars -patukkajäätelöihin. Jälkimmäistä etsiessäni pakastelaarista havahduin siihen, että kuinka paljon sinne oli ilmestynyt näin kesän kynnyksellä jäätelöitä, joita en ikinä ennen ollut nähnytkään. Siellä oli muunmuassa punajuurijäätelöä, sekä niinkin erikoinen yhdistelmä kuin piparminttu-lakritsi-jäätelö… Ne kuulosti sen verran oudoilta, että pakkohan niitä oli lähteä maistamaan! Tällä videolla maistellaan siis kymmentä uutuusjäätelöä.

Olisi super kiva kuulla, mikä on teidän ehdoton lempparijäde? Kertokaa myös ihmeessä jos olette maistaneet jotain näistä uutuuksista ja kertokaa oma mp tuonne kommenttilootaseen! 🙂

P.S. Kuvattiin muutes toinen yhteisvideo Valtterin kanavalle ja siellä maistellaan sipsejä. Se ilmestyy myöhemmin tänään tänne!

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *