Skrollaa alas
en
fi

BID & IBA

23 huhtikuun, 2017
IMG_0022

Hellou! Eilinen päivä meni Bloggers’ Inspiration Dayn merkeissä ja ilta Inspiration Blog Awardseissa. Molemmat tapahtumat järkättiin Kattilahallissa, mikä oli paikkana ihan täydellinen. Meininki oli ihanan rento, kuten yleensä ja etenkin päivätapahtumassa tuli tavattua paljon uusia tyyppejä. Olin siellä myös höpöttelemässä verkostoitumisesta ja oli kiva, että niin moni oli kuuntelemassa. Toivon mukaan, joku sai siitä jotain myös irti. Yritin itse jakaa siellä enemmän käytännön vinkkejä, koska sellaset ympäripyöreet vastaukset ärsyttää mua. Sieltä jouduin kuitenkin melko nopsaa livahtamaan, sillä täytyi napattava asukuvat ja oli pakko saada myös ensi viikolle muutama video kuvattua ennen iltatapahtumaa.

Illalla suunnattiin Awardseihin Valtterin ja meidän erään ystävän kanssa, sillä paikanpäällä nähtiin sitten muut meidän blogiystävät. Lopulta meitä istuikin iso porukka sohvaryhmän ympärillä ja ilta menikin pääpiirteittäin siinä. Itse asiassa aika meni niin nopeasti siinä istuskellessa, että vähän jopa harmittaa, että en kerennyt hirveästi moikkailemaan sellasia kavereita joita harvemmin näkee. Onneksi ensi viikolla kuitenkin on tiedossa jo kaiken näköstä pressipäivää yms. että eiköhän niihinkin tule törmättyä. Kaikinpuolin oli huippu hauska ilta! 🙂

Täällä blogin puolella erityisesti tykättiin kun viime kuussa kuvasin ”Bloggaajan Viikko” -sarjaa eli My Day -videon, jokaiselta arkipäivältä. Mietin, että ensi viikolla voisin sellaisen taas toteuttaa, mutta tosin joutuisin julkaisemaan videot viikon jäljessä. Kiinnostaisko teitä kuitenkin taas päästä meikäläisen viikkoon mukaan siitä huolimatta? 🙂

IMG_0590 IMG_0658 IMG_0572 IMG_0021 IMG_0647 IMG_0551 IMG_0523 IMG_0522 IMG_0567 IMG_0023 IMG_0882 IMG_0885 IMG_0024

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *