Skrollaa alas
en
fi

PIENET TEOT OVAT TÄRKEITÄ

24 huhtikuun, 2017
IMG_8394

Hellou ja ihanaa alkanutta viikkoa! Mun piti tulla teille jo aiemmin rustailemaan, mutta en tiedä miten tää päivä vierähti näin nopeasti. Kuvasin tänään hiustenvärjäilyvideon, kävin solmimassa yhteistyön, siivosin ja nyt kellon ollessa lähemmäs keskiyötä vihdoin kerkeän istahtamaan tähän koneen äärelle. Onko joku teistäkin havainnut, että viisarit tuntuu pyörivän kellossa nykyään entistä nopeammin?

Käytiin eräs päivä Valtterin kanssa safkaamassa taas The Cock nimisessä mestassa. Ravintolaan sunnistaessa vettä tuli kuin sankosta kaatamalla ja sisälle astuessamme näytettiinkin ihan uitetuilta korilta. Ei oltu yhtään hoksattu katsoa kelloa, joten heillä oli tietysti juuri loppunut lounas ja illallista olisi tarjolla vasta muutaman tunnin kuluttua. Taidettiin olla niin säälittävän näköisiä märkinä yllämme roikkuvissa vaatteissa, että tarjoilia kävi kysymässä keittiöstä, josko meille voisi vielä valmistaa jotain lounaslistalta ja sehän onnistui. Moni paikka olisi saattanut tuossa kohtaa vain käännyttää pois.

Meikkis otti sushin suurena ystävänä listalta Tokyo bowlin, mikä oli aivan taivaallista! Myös ite ravintolan sisustus on todella viihtyisä, joten siellä kelpasi odotella sateen lakkaamista. Tosin, sille ei näyttänyt tulevan loppua, joten päätettiin syömisen jälkeen kerätä kaikki suomalainen sisumme ja lähteä vesisateeseen. Olin jo aiemmin iloinen hyvästä palvelusta, mutta lähtiessä menin kyllä sanattomaksi. Tarjoilia tarjosi sateenvarjoa LAINAAN! Täytyy sanoa, että The Cockissa asiakapalvelu on kohdillaan! Tuommoset pienet jutut ja hyvät teot saa iloisen mielen koko päiväksi.

Olisi kiva aloittaa tää viikko positiivisesti, joten jakakaahan kommentteihin teidän hyviä asiakaspalvelukokemuksia. Missä te ootte saanu niin hyvää palvelua, että se on jäänyt erityisesti mieleen? 🙂

IMG_0011 IMG_0026 IMG_8396 IMG_0029 IMG_0020 IMG_0053 IMG_0045

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *