Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: HIUKSET FESTAREILLE

24 huhtikuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö L’Oréal Parisin kanssa*

Hellou! Olen mukana Suomen L’Oréal Paris Colorista Squadissa. Eli kuten jo varmaan suurin osa tietää niin edustan Tuulin ja Jekun kanssa, tätä Colorista hiusvärisarjaa. Oon jo hetken aikaa lupaillut uutta hiustenvärjäilyvideota, joten tässäpä se nyt on.

Nyt kun vappu on jo meilkein ovella ja kesän festarit tekee tuloaan niin oli sopiva aika laittaa jotain väriä tukkaan. Viimeksi testasin sarjan suoravärejä, jotka kuluu pesussa pois, mutta tällä kertaa kokeilin sitten ihan kestoväriä. Videolla kerron lisää tuotteista, sekä ensi perjantaina järjestettävästä meet & greetistä ja videolta selviää myös tottakai värjäyksen lopputulos! 🙂

Kommetoikaahan alle mitä tykkäätte lopputuloksesta, vieläkö jaksatte katsoa värjäilyvideoita ja mitä väriä kokeillaan sitten seuraavaksi?

Lisää tietoa tuotteista löydät täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *