Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KERTTU RISSANEN (SALKKARI SANNI) | FILLARIKESÄ #1

12 toukokuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Jopon kanssa*

Hellou! Nyt on ihan mahtavia uutisia nimittäin on aika startata mun ikioma minisarja, josta mä olen jo hetken ajan teille vinkkaillut. SOS! Olen ollut tästä erityisen innoissani siksi, että mulle annettiin ihan täysin vapaat kädet tehdä mitä mä ikinä haluan. Olen itse saanut suunnittella ihan alusta asti millainen sarjasta tulee ja päättää vieraat. Toki apua olen saanut, mutta jotenkin tästä projektista on tullut mulle tosi sellainen henkilökohtainen, tärkeä ja jopa rakas! 😀

Tää mun sarja on nimeltään Kesäfillari ja jaksoja tullaa näkemään yhteensä neljä. Ne julkaistaan aina näin perjantaisin klo 7.00 YouTubessa ja täällä blogissa vähän myöhemmin samana päivänä. Joka jaksossa on vieraana joku ajankohtainen vieras, jonka kanssa me fillaroidaan vieraalle tärkeään paikkaan, keskustellaan ja toteutetaan tietysti jokin haaste. Tässä ensimmäisessä jaksossa vieraana on Kerttu Rissanen, joka varmasti monelle on tuttu Salkkareiden Sannin roolista. Täytyy sanoa, että Kerttu on ihan mielettömän ihana ja lahjakas tyyppi. Hänellä on sellainen lämmin ja rohkea asenne elämään ja sillä hän tulee pääsemään varmasti pitkälle! 🙂

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|
1. Kommentoi tätä postausta ja laita tuosta alta peukku
2. Kaikkien neljän jakson kommentoijien kesken arvotaan yksi kultainen Jopo. Kommentoimalla siis jokaista tämän sarjan jaksoa voit nelinkertaistaa mahdollisuutesi voittaa!
3. Osallistumisaika 12.5.-11.6.2017

Tutustu Jopoihin täällä!

Seuraa Kerttua täällä!

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *