Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: EMOJI HAASTE / VALTTERI

31 toukokuun, 2017

Hellou! Muutama vuosi takaperin toteutuin Ainon kanssa silloin YouTubessa kiertäneen Emoji -haasteen. Tuota videota on katsottu reilu 400 000 kertaa, joten ilmeisesti se taisi olla mieleenne. Siksipä ajatelin toteuttaa tämän haasteen uudelleen ja muutenkin olen innostunut uudestaan vanhoista YouTuben haasteista. Tällä kertaa messissä on Valtteri ja jos joku ei ole tuota aiempaa videota nähnyt niin ideana on esittää pantomiimin tyyliin vuorotellen eri emojeita ja toinen yrittää arvata mistä on kyse. Tsekkaa videolta kumpi arvasi paremmin ja videon lopussa esitetään myös yksi emoji teille arvattavaksi. Arvaatko mistä on kyse?

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *