Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ELLINOORA / FILLARIKESÄ #4

2 kesäkuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Jopon kanssa*

Hellou! Nyt kuulkaas viedään Fillarikesä -sarjan viimeistä jaksoa. Haikeaa, mutta samalla olen ihan super onnellinen, että olen päässyt toteuttamaan tämän ja olette ottaneet sarjan niin hyvin vastaan ja pysyneet hyvin messissä nämä neljä viikkoa. Kiitos siitä teille ihanille, ootte supereita!  ♥

Tällä kertaa vieraana on upeasta ja persoonallisesta äänestä tunnettu artisti, Ellinoora! Villi Lapsi -albumi on ollut erityisen tärkeä mulle, joten oli super siistiä päästä juttelemaan biisien sanotuksista. Ouluki on mainittuna, joten tavataan toripolliisilla, haha! 😀 Tästä viimeisestä jaksosta selviää myös Slow Ride -haasteen ylivoimainen mestari, joten klikkaa video auki ja tsekkaa kuinka kävi! 😉

Tän jakson myötä on aika jättää hyvästit Fillarikesä -sarjalle, mutta Tubeconissa Jopoillaan taas… 🙂

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|
1. Kommentoi tätä postausta ja laita tuosta alta peukku
2. Kaikkien neljän jakson kommentoijien kesken arvotaan yksi kultainen Jopo. Kommentoimalla siis jokaista tämän sarjan jaksoa voit nelinkertaistaa mahdollisuutesi voittaa!
3. Osallistumisaika 12.5.-11.6.2017

Tutustu Jopoihin täällä!

SEURAA ELLINOORAA!

 INSTAGRAMFACEBOOK

 

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *