Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SALKKARI-ALIAS / SALKKARI-NÄYTTELIJÄT

5 kesäkuun, 2017

Hellou! Kaksi vuotta sitten olin Salkkareiden studiolla, kun Ilta-Sanomat haastoi mut rikkomaan rajojani ja toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen. Tällöin kävin siellä siispä koekuvauksissa, jotka oli vähän normaalia erikoisemmat koekuvaukset. Mukana nimittäin oli Ilta-Sanomien kuvaaja ja toimittaja ja Salkkareiden tiimi, sekä edessäni suoritustani oli arvoimassa Ismo Laitelana tunnettu Esko Kovero ja Jannen näyttelijä tunnettu Hemmo Karja. Vaikka koekuvauksia en muuten jännitäkkään niin oli tuo kyllä yksi kuumottavimmista kokemuksista… Ilta-Sanomat tosiaan taltioi suoritukseni myös nauhalle ja se video löytyy täältä.

Viime viikolla mua kysyttiin taas Salkkareiden studiolle, mutta tällä kertaa onneksi ei koekuvauksen merkeissä vaan mulle vähän tutummissa merkeissä. Kuvattiin Salkkareiden YouTube -kanavalle video, sekä myös mun kanavalle. Molemmista tuli ihan super hauskoja ja tuo mun kanavan video onkin tuossa yllä ja Salkkareiden kanavalle puolestaan pääset klikkaamaan itsesi tästä. Salkkareiden kanavalla löytyy muutenkin paljon hauskoja videoita, joten kannattaa tsekata ne. 😉

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *