Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ SUKLAALEVYT / VALTTERI

7 kesäkuun, 2017

Hellou! Osa on kysellyt, että onko mulla ideat lopussa, kun teen viikottain testivideoita. Itse asiassa ei ole, vaan oon saanut teiltä paljon kivoja videoideoita ja niiden toteutus on mulla työn alla! 🙂 Testivideoita yritetään kuitenkin tehdä Valtterin kanssa kerra viikossa siksi, että suurimmalta osalta ollaan saatu niistä super hyvää palautetta. Se mikä on ollut ihan erityisen mahtavaa huomata niin tätä positiivista palautetta on tullut kaiken ikäisiltä ja on kiva tehdä sisältöä mikä sopii kaikille (tai ilmeisesti ainakin lähes kaikille). On ihana kuulla, että pystyn ainakin joillain videoilla tuomaan koko perheen, lapset ja vanhemmat, yhteen.

Tänään maistellaan videolla suklaalevyjä ja Valtterin kanavalta löytyy puolestaan video, jossa maistellaan suklaapatukoita. Tsekkaa se täältä!

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *