Skrollaa alas
en
fi

SKAMISTA TOSI-TV-SARJA

9 kesäkuun, 2017
IMG_1667

*Kaupallinen yhteistyö Viafreen kanssa*

Hellou! Te tiedätte, että mä oon ihan hullu sarjarohmu. Mulla on koko ajan joku sarja seurannassa, sillä kotona syön lähes poikkeuksetta aina jotain sarjaa samalla katsoen. Se on osa sitä ruokakokemusta kotona ja ihan rehellisesti voin myöntää, että jos joskus syön tavallisesti ruokapöydän ääressä enkä samalla katso mitään ohjelmaa niin musta jopa tuntuu, että ruoka menee kokonaan hukkaa ja syön ihan turhaan, haha.

Mä joudun tosiaan vähän väliä etsimään jotain uutta katottavaa, sillä mulla kuluu sarjat todella nopeasti. Joskus on mennyt päivässä jopa kokonainen kausi… Tänä keväänä avatussa uudessa netti-tv palvelussa Viafreessä julkaistaan RUSS2017 -sarjaa, mikä on kuin reality versio Skamista. Skamin kautta mä vasta opin, että Norjassa abit juhlivat kokonaisen kuukauden. Abit hankkivat ja remppaavat itselleen bilebussin, jolla ajelevat pitkin Norjaa, juovat julkisilla paikoilla ja kerääntyvät yhteen muiden bussien kanssa, jolloin viimeistään meno lähtee käsistä. Tässä tosi-tv-sarjassa seurataankin kolmen hyvin erilaisen bussiporukan juhlimista, mihin mahtuu jännittäviä käänteitä. Mukana on kaveriporukka, joka on tuhlannut bussiinsa sairaat neljä miljoonaa kruuunua, jotta voittaisivat parhaan bussin palkinnon. Samasta palkinnosta kisaa kuitenkin myös villit oslolaistytöt Tucker’s -bussillaan ja kristityt nuoret Krussen-bussillaan.

IMG_1671

RUSS2017 -sarjan myötä on ollut kiva päästä seuraamaan ja tutustumaan norjalaisten nuorten menoon, mihin voin samaistua yllättävän paljon. Vaikka enää elämäntilanteeni ei ole millään tapaa samanlainen, enkä edes ikinä ole ollut abi. Tän sarjan myötä on ollut kiva palata muistelemaan niitä omia villeimpiä aikoja, mutta ihan hyvä että olen nykyään hieman rauhallisempi. Tässä on sitä jotain samaa taikaa kuin Skamissa, mikä samaistuttaa ja kokuttaa.

Jos kiinnostuitte niin sarja on nähtävissä täällä Viafree palvelussa, joka on muuten muista saman tyyppisistä palveluista poiketen täysin ilmainen. Ja se on älyttömän hyvä mun rahapussia ajatellen, sillä maksan jo noin 40e kuukausittain eri suoratoistosovelluksista… Jos muuten seuraatte paljonkin tubettajia niin Viafreessä on ”Kesä YouTube-tähtien seurassa” niminen sarja, missä Ruotsin suurimmat YouTube-tähdet on yhdessä saman katon alla. Suosittelen tsekkaan!

IMG_1672

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *