Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TEHDÄÄN NETTITESTEJÄ

9 kesäkuun, 2017

Hellou! Kaikille etenkin mun ikäisille varmasti on tuttuja nettitestit, jotka löytyy Testimaan sivuilta. Nimittäin yhdessä välissä kaikki teki niitä ja jakoi tuloksiaan Facebookkiin. Nykyään sitä taitaa tehdä vain keski-ikäiset naiset. 😀 Kyseiseltä sivulta löytyy hurja määrä erilaisia testejä ja teen niistä kolme tällä videolla. Videolla selvitetään henkinen ikäni, psykopaattisuuteni taso ja olenko mä tosi mies. Katso kuinka testeissä lopulta kävi 😉

Jos sä haluat kokeilla kyseisiä testejä niin ne löytyy täältä. Kommentoi kommentiboksiin sun tulokset 🙂

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *