Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: UNELMIEN VAATEHUONE / NAAKAN PESÄ #5

12 kesäkuun, 2017

Hellou! Piiiiitkästä aikaa uusi Naakan Pesä -jakso. Viime jaksosta taitaa olla lähemmäs vuosi, joten ehkä oli jo aikain… Tähän tosin on ollut syy ja siinä syyssä on viisi kirjainta… Sehän on tottakai LUCKY! Sen jälkeen kun tuo pieni karvakasa tuli kotiimme niin sisustus otti vähän takapakkia, kun jouduimme elämään ilman verhoja ja mattoja. Onneksi pieni palleromme ei kuitenkaan ole ikinä tuhonnut mitään huonekaluja, joten sen suhteen ollaan päästy erittäin helpolla. Joka tapauksessa Luckyn tultua perheeseemme sisustus hommat saivat väistyä hetkeksi ja nyt tänä keväänä kun hän on jo täysin sisäsiisti niin olen pikku hiljaa alkanut edistämään taas kotiamme.

Tällä kertaa uuden ilmeen on saanut vaatehuoneeni. Koska vaatehuone on ollut pidempi projekti niin tästä syystä en kuvannut itse sisustusamis vaihetta vaan esittelen videolla pelkän lopputuloksen. Jotta videolla olisi jotain muutakin sisältöä niin päätin näyttää teille myös mun vaatekaappien kulmakiviä eli niitä omia suosikkivaatteitani. 🙂

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Aiemmat Naakan Pesä jaksot voit katsoa täältä!

Kuvia lopputuloksesta löytyy täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *