Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: PÄIVÄ LINTSILLÄ / MIKKO HARJU

14 kesäkuun, 2017

Hellou! Kävin eilettäin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle Lintsillä ja messissä oli ihana Mikko Harju! Se on niin hassua muistella, kun pienenä ihmetteli miksi äiti ja iskä ei uskaltanut tulla mihinkään laitteeseen, vaikka ne oli niin kovin vanhoja. Itse pystyin pikkusena ihan helposti menemään monta kertaa peräkkäin samaan laitteeseen, joka pyöri kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin, mutta mitenkäs laitteet maistuu 23-vuotiaalla Jannelle… Ei kovin hyvin, mutta onneksi löydettiin Mikon kanssa mullekkin sopivia laitteita, haha. 😀

Sen lisäksi, että testattiin eri laitteita niin Mikko kertoi tarinasta oman uransa, sekä huomenna julkaistavan Taivas ei oo rajana -sinkun takaa. Tsekatkaa video ja muistakaa rohkeasti toteuttaa omia unelmianne! ♥

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *