Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: GLITTER-MEIKKI FESTAREILLE / IDA EKMAN

20 kesäkuun, 2017

Hellou! Festarit alkaa lähestyä, joten nyt on hyvä aika heittää ilmoille ensimmäinen festari -postaus, jei! Viime kesänä glitter-meikit räjähti isoon suosioon ja nyt festareilla kaikki haluaa hukuttautua glitteriin. Moni on kuitenkin hukassa glittereiden kanssa, että mitä niistä saa käyttää kasvoissa eli saako vaikkapa askarteluliikkeen glittereitä laittaa silmämeikkiin vai ei? Moni myös miettii, että millä glitterit saisi kiinnitettyä kasvoihin niin, että ne ei varise pois kovimmallakaan bilettäjällä? Entä mistä näitä glittereitä saa tilattua?

Kuvattiin ihan super lahjakkaan meikkitaitelijan ja ystäväni Ida Ekmanin kanssa tutoriaali glitteriseen festarimeikkiin. Surkeiden vitsiemme ohessa kerrotaan myös vinkkejä glittereiden käyttöön ja vastataan muunmuassa noihin aiemmin mainitsemiini kysymyksiin. Jos sä rakastat glittereitä, kuten me kaksi niin tsekaa videolta tutoriaali tähän upeaan lookkiin!

|TUOTTEET|
NYX Professional Makeup / Duo Chromatic Illuminating Powder
NYX Professional Makeup / Glitter Primer
DUO / Ripsiliima

|GLITTERIT|
https://www.fromniclove.com/
http://www.thegypsyshrine.com/shop/

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *