Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LEIKATAANKO PALLIT POIS? / BLOGGAAJAN VIIKKO

20 kesäkuun, 2017

Hellou ja tervetuloa seurailemaan taas meikäläisen viikkoa Bloggaajan Viikko -sarjan merkeissä! Julkaisen taas tämän viikon jokaisena arkipäivänä My Day -videon mun päivästä. Tässä siis video maanantailta, tosin ei viime maanantailta vaan parin viikon takaiselta maanantailta. Mulla nimittäin oli viime viikolla niin paljon sellasia kivoja videoideoita mielessä, jotka halusin julkaista malttamattomana jo heti saman viikon aikana, että näiden vlogien julkasu nyt hieman viivästyi. 🙂

Ja videon otsikollahan viittaan Luckyn palleihin, en omiini kuten jotkut ilmeisesti YouTuben puolella olivat erehtyneet luulemaan… 😀 Mutta jos siellä on koiran omistajia ruudun toisella puolella niin olisi kiva kuulla teidän kokemuksia ja mielipiteitä koiran kastraatiosta. Koiran omistajilla ja lääkäreilläkin on siitä niin monia eri mielipiteitä, koska onhan siinä aina hyvät ja huonot puolensa ja jokainen koirahan on aina yksilö. Mutta kerro ihmeessä oma mielipiteesi ja kokemuksesi kommentteihin, mikäli näitä löytyy, koska siitä olisi suuri apu! 🙂

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *