Skrollaa alas
en
fi

JOKAISEN TILAN HYLLY + ARVONTA

21 kesäkuun, 2017
IMG_0075

Olin pitkään miettinyt, että mitä ihmettä laittaisin kettiön tyhjyyttä ammottavalle seinälle. Vaikka sisustuksemme on kovin minimalistinen ja riisuttu niin silti tyhjät valkoisen seinät tuntuu aina huutavan minulle, että ”Olen tylsä, ripusta minuun jotain”. Kolmiostamme löytyykin siis jo kolme isoa peiliä ja luvaton määrä sisustustauluja… En vain osaa pitää seiniä tyhjänä.

Koska en halua tähän asuntoon enää yhtään peiliä tai taulua niin mietin seinälle pientä hyllyä tai jopa suurempaa kaappia. Selasin netistä eri vaihtoehtoja ja kaikki tuntui tähän tilaan hieman liian raskailta ja tunkkaisilta. Eräänä taianomaisena päivän olin eräällä pr-toimistolla käymässä ja siellä mun silmäni osui tähän be&liv merkkiseen hyllyyn, mikä on juuri sitä mitä olin etsinyt. Tyylikkäästi muotoiltu hylly on itsessään jo taideteos, kuin taulu, mutta ilmettä saa helposti muokattua sen mukaan mitä hyllylle laittaa.

Sain hyllyjä itselleni kaksin kappalein ja innostuin sovittamaan näitä keittiön seinän lisäksi myös muille seinille. Siinä kohtaa huomasin, että tää hylly on otsikon mukaisesti jokaisen tilan hylly. Hylly sopi loistavasti pieneen eteiseen, parvekkeelle, sängyn yläpuolelle ja yhdessä vaiheessa meinasin asentaa nämä jopa yöpöydiksi. Hetken aikaa pähkäiltyä hyllyt päätyivät kuitenkin kettiöön. Tällä hetkellä hyllyillä komeilee niin ikään be&liviltä saadut tuikkulyhdyt ja ne sointuu loistavasti samaisen merkin hedelmäkoriin.

Aiempien kommenttien perusteella olen päätellyt siellä ruudun toisella puolella olevan monia joilla on samantyylinen sisustusmaku meikäläisen kanssa. Ajattelin siis, että siellä ruudun toisella puolella joku muukin haluaisin tällaiset hyllyt itsellei, joten pyysin be&liviltä kaksi samanlaista hyllyä myös teille arvottavaksi. Hyllyt ovat valkoiset ja niistä lisää voit lukea täältä. Osallistumisohjeet löydät alta, onnea arvontaan!

|OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi alle mihin sinä laittaisit nämä hylly, vastanneiden kesken arvotaan kaksi valkoista Halo -hyllyä.

Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 21-25.6.2017

Tsekkaa aiemmat sisustus-postaukset täältä!

IMG_0059 IMG_0074 IMG_0079 IMG_0082

365 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *