Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ANONYYMI KERTOO TOTUUDEN? / BLOGGAAJAN VIIKKO

23 kesäkuun, 2017

Hellou! Tänään sukelletaan mun torstaihin, jolloin mun sisko ja hänen ystävänsä tuli Helsinkiin mun luo viikonloppulomalle. Kierreltiin kauppoja ja kävin myös parturissa Johanneksen luona freesaamassa mun tukan. Päivä oli ihana, vaikka Jodelin keskustelu mun ja Valtterin parisuhteesta latistikin tunnelmaa. Kerron siitä enemmän videolla, mutta lyhyesti sanottuna se mikä mua ärsyttää suunnattomasti nimettömissä keskusteluissa on se, että jotkut ihmiset pitävät jonkun anonyymin heittämiä juttuja 100% faktatietona. En tiedä onko se medianlukutaidon puutetta vai sitä, että halutaan vain uskoa ne ikävät asiat todeksi, joten niitä sitten pidetään totuuksina, vaikka ne olisi kuinka uskomattomia satuja.

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta!

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *