Skrollaa alas
en
fi

TÄÄLTÄ TULLAAN RUISSI!

7 heinäkuun, 2017

Katajanokka (1)

Hellou ja heipat Turusta! Snäpin ja Instagramin puolella mua seurailevat saattavatkin tietää, että saatiin viime vuoden tapaan myös tänä vuonna kutsut kesän kovimmille festareille eli Ruisrockiin. Tänään lähdettiin matkaan Helsingistä jo aamu varhain, sillä meillä lähti aikaisin kyyti tänne Turkuun. Ei olla vielä keretty hirveästi muuta tekemään, kun kirjautumaan hotelliin ja ajattelin tulla tänne rustaamaan teille fiiliksiä, kun tuo toinen puolisko on burritoitunut peiton sisään ja tuhisee tuossa vieressä.

Artisteista tänään ehdottomasti eniten odotan Isac Elliotin ja Mikael Gabrielin yhteiskeikkaa, JVG:tä, Bastillea, Kygoa ja Evelinaa. Tästä päivästä ja koko viikonlopusta on varmasti tulossa ihan huikea, joten pysy messissä seuraamalla mun instastooria ja Snäppiä. Myöhemmin tulossa varmasti myös kuvia ja ehkä pientä videota täältä Ruissista.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja ihan super hauskaa Ruissia täällä oleville! Jos muuten oot tulossa tänne niin ois kiva kuulla, ketä artistia sä odotat kaikista eniten tänä viikonloppuna?

Katajanokka (2) Katajanokka (3) Katajanokka (4) Katajanokka (5) Katajanokka (5.2) Katajanokka (6) Katajanokka (7) Katajanokka (8) Katajanokka (9) Katajanokka (10) Katajanokka (11) Katajanokka (12) Katajanokka (13) Katajanokka (14) Katajanokka (15)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *