Skrollaa alas
en
fi

KEITTIÖN UUSI ILME

8 heinäkuun, 2017


IMG_0544

Meidän keittiö on kokenut vähän muutoksia, kun viimeksi olen siitä postannut. Marmorinen OX Denmarqn keittönpöytä on vihdoin kasassa ja olen tykänny siitä erittäin paljon, se näyttää juuri siltä keittiössämme kun ajattelin. Tosin marmori imee aika hyvin kaiken lian, kuten kahviroiskeet ja olenkin niide kanssa jopa vähän neuroottinen. Muuton Elevated maljakko sopii pöydälle täydellisesti ja se, sekä harmaat pyyhkeet rikkoo kivasti muuten lähes mustavalkoista sisustusta.

Verhoina on itse suunnittelemani verhot, jotka teetätin Eurokankaassa. Tiskipöydältä meiltä löytyy Casa Stockmannin marmorinen levy, joka toimii maustemyllyjen alustana, sekä marmorinen lasinalunen sopii loistavasti tuon saippuapullon alle ja antaa sille ihan uuden ilmeen. Kaapeista meiltä löytyy yhä Ikean purkit, jotka olen todennut pitkän vertailun tuloksena kaikista kätevimmiksi ja kauneimmiksi lasipurkeiksi. Nyt jo pidemmän käytön myötä voin sanoa, että on myös kestävät! 🙂

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? 🙂

Tsekkaa aiemmat sisustus-postaukset täältä!

IMG_0511 IMG_0548 IMG_0584 IMG_0591 IMG_0536 IMG_0554 IMG_0553 IMG_0563 IMG_0573

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *