Skrollaa alas
en
fi

YKSIN OLEMINEN

14 heinäkuun, 2017
Ruisrock 2017 (1)

Ruissin jälkeen ollaan oltu vain kotona koko perhe Valtterin ja Luckyn kanssa ja kauppareissutkin ollaan hoidettu kolmistaan. Ennen tätä viikkoa ollaan nimittäin oltu menossa milloin missäkin, joten on ollut ihana olla vain kotona. Tosin istutaan nyt asuntomme parvekkeella kynttilöiden valossa Luckyn kanssa ihan vain kahdestaan, sillä Valtteri jätti meidät tänään ja lähti hoitamaan viikonlopuksi kaason velvollisuuksia Raumalle.

Toisaalta nautin tästäkin, että saan olla ihan kahdestaan Luckyn kanssa. Mä nimittäin tarvin aina välillä sen hetken ilman yhtään ihmistä mun ympärillä. Mä en tiedä onkohan tämä joku vanhenemiseen (sos, alle kuukausi ja olen 23, hyi!!!) liittyvä juttu, sillä ennen mä en osannut olla ollenkaan yksin ja nyt viihdyin yksin liiankin hyvin. Itse asiassa niin hyvin, että Valtteri joutuu välillä pakottamaan mut olemaan yhteyksissä mun ystäviin, haha. Ehkä syynä on se, että ensimmäiseen omaan kotiin muuttaessa jouduin opettelemaan yksin oloa ja opinkin nauttimaan siitä ja nyt kun asutaan Valtterin kanssa yhdessä niin harvemmin pääsen nauttimaan itsekseni olemisesta. Jos siellä on sielun siskoja tai veljiä niin ilmottautukaa kommentteihin.

Mä pukeudun yleensä farkkuun, mustaan, harmaaseen, valkoiseen, oliivinvihreään ja nyt pitkästä aikaa päälle eksyi myös jotain punaista! Saatiin valita Tommy Hifigeriltä vaatteita ennen Ruissiin lähtöä ja mä niin rakastuin tähän simppeliin t-paitaan, mikä on loistava kamu mun (tai siis Valtterin…) farkkutakille. Hilfigerin uusi myymälä Kampissa on kyllä kultakaivos ja sieltä lähti mukaan myös pari takkia, mitkä päätyy varmasti myös asukuviin sitten syksymmällä. Suosittelen tsekkaamaan tuon myymälän nyt kun sinne alkaa alejen jälkeen tulla myös uutuuksia! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|TAKKI| Junkyard
|T-PAITA| Tommy Hilfiger
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Nike

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ruisrock 2017 (2) Ruisrock 2017 (3) Ruisrock 2017 (4) Ruisrock 2017 (5) Ruisrock 2017 (6) Ruisrock 2017 (7)

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *