Skrollaa alas
en
fi

TERKKUJA MÖKILTÄ

24 heinäkuun, 2017
Urban Classics1

Hellou! Toivottavasti teillä oli ihana viikko, sillä mulla ainakin oli! Viime viikolla sain nauttia perheeni seurasta Helsingissä ja viikonloppu meni Porissa veljeni luona. Tällä hetkellä istun laiturilla ja nautin mökkimaisemista. Tultiin eilen tänne Jyväskylän seuduille äitini, siskoni ja nuoremman veljeni kanssa ja meillä on aivan ihana mökki järven rannalla. Seuraavina päivinä luvassa on siispä uimista, saunomista, soutamista, grillausta ja täytynee katsoa jos korkattaisiin tuo pihalla oleva palju, mikä houkuttaa meikäläistä kovasti. 🙂

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|KELLO| Triwa
|TAKKI| Urban Classics
|HUPPARI| Urban Classics
|T-PAITA| Urban Classics
|HOUSUT| Urban Classics
|KENGÄT| Urban Classics

Kuvat: Miska Lehto

Urban Classics2 Urban Classics4 Urban Classics3

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *