Skrollaa alas
en
fi

PALUU ARKEEN

26 heinäkuun, 2017
IMG_9658

Nyt on Naakan nokka kohti Helsinkiä ja kotia, sillä meikäläisen loma on tullut päätökseen. Viime päivät tosiaan meni mökillä perheeni kanssa ja sieltä meikkis päivitteli vain vähän instastooria, mutta muuten pysyttelin pois somesta ja se teki super hyvää! Sen huomaa siitä, että nyt on hirvee hinku, että pääsis kotiin jo kuvailemaan muutamia juttuja. Muunmuassa mun ensimmäisestä tatuoinnista pitäis napata teille muutamia otoksia, sillä ajattelin siitä joka tapauksessa julkaista teille kuvia, vaikka edelleen olen epävarma siitä uskallanko tai haluanko sen tarkotusta avata sen enempää.  No sen näkee sitten myöhemmin tällä viikolla, mikä fiilis mulla sitten on asian suhteen kun kyseistä postausta alan kirjoittamaan. Sattuneista syistä olen viime aikoina ollut epävarmempi sen suhteen mitä haluan elämästäni kertoa, minkä myötä videoidenkin kuvaaminen ei ole tuntunut oikealta…

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Adidas
|T-PAITA| Adidas
|HOUSUT| Adidas
|KENGÄT| Adidas

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_9659 IMG_9661

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *