Skrollaa alas
en
fi

KIRJAT OSANA SISUSTUSTA

4 elokuun, 2017
IMG_8668

Sen lisäksi, että kirjat on ensisijaisesti luettavaksi niin ne toimii myös hyvin osana sisustusta. Meillä on paljon muoti aiheisia kirjoja, sillä kyseinen aihe on itseäni lähellä ja onhan mulla myös vaatetusalan tutkinto. Aiemmin säilytin kirjoja kaapissa, mutta nyt ne ovat päässeet koristamaan pöytiä, hyllyjä ja muita tasoja. Mielestäni ne tuovat kivan lisän asetelmiin ja niitä kasaamalla päällekkäin tai vaikka kukkaruukun alle saa luotua persoonallisia yksityiskohtia. Mielummin myös ostan ja täytän tyhjät hyllyt tarpeellisilla kirjoilla, kun turhilla koriste-esineillä, vaikka löytyyhän meiltä näitä jälkimmäisiäkin. Ja no myönnettäköön, että olen saattanut jonkun kirjan ostaa ihan vain kivan ulkonän perusteella… 😀

Tässä muutamia inspiskuvia paikoista, missä meillä on kirjoja ja miten niitä ollaan käytetty sisustuksessa. Varmaan lähes kaikkia näistä kirjoista myydään muunmuassa Adlibriksellä.

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Tällä viikolla ma-pe julkaistujen postauksien yhteydessä arvotaan aina kahden Tubecon -lipun lippupaketti yhdelle onnekkaalle. Yhteensä siispä viisi lippupakettia. Liput tarjoaa Canon.

Kommentoimalla tähän postaukseen mitä tahansa osallistut arvontaan. Voit siis viisin kertaistaa mahdollisuutesi voittaa kommentoimalla jokaiseen ma-pe julkaistuun postaukseeni.

 Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 31.7.-.4.8.2017.

Mun Tubecon meet&greet ajat löydät klikkaamalla tästä!

IMG_8708 IMG_8715 IMG_8717

35 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *