Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ MUN KANSSA

4 elokuun, 2017

09:00

Päivä kuvina (1)

Herätys räjähti soimaan ja pyörin hetken sängyssä Luckya rapsutellen. Tuo pallero hyökkää heti herätyksen soidessa naaman päälle pyörimään ja pusuttelemaan. Se on ihan söpöä, mutta liian märistä kielareista en tykkää, tuli ne sitten koiralta tai ihmiseltä! 😀 Kun pääsin sängystä ylös ja menin olohuoneseen niin vastassa oli tämä ihana näky, puhdas koti. Ollaanko Valtterin kanssa ainoita joilla on tapana pistää illalla aina kaikki järjestykseen, että aamulla saa herätä siistiin kotiin?

09:05

Päivä kuvina (2)

Kun mä olen saanut itseni ylös sängystä niin ensimmäinen homma on Luckyn ulkoiluttaminen. Jos tämä ei tapahdu ensimmäisen viiden minuutin sisään heräämisestä niin tämä diiva ajattelee, että ”no ei sitten mennä ulos” ja pissii pitkin verhoja. Aamulenkit hyvässä säässä on parhautta, niistä saa lähes yhtä paljon energiaa kuin kahvista!

09:30

Päivä kuvina (3)

Koska useimmiten Suomessa kuitenkin on ihan karsea sää niin Luckyn ulkoiluttamisen jälkeen alkaa mun heräämisprosessi, mikä saattaa hyvin kestää tunnista kolmeen tuntiin. Tähän kuuluu paljon kahvia, Coca-Cola Zeroa, vettä ja Instagramin selaamista. Tänään kyseiseen prosessiin ei tosin ollut aikaa, kuin sen verran että sain kahvikupin tyhjäksi ja plärättyä vähän GQ -lehteä, mikä on miesten muotilehti.

11:00

Päivä kuvina (4)

Tähän aikaan istuttiin Kovasen minibussissa, sillä suuntana oli Sannin yksityiskeikka jonne mut kutsuttiin. Seurakseni otin tietty nappisilmä Valtterini ja ihanan Teemun. Hieman jännitti minnekköhän ollaan matkalla, sillä kaikki haluttiin pitää meiltä salassa, vaikka meikäläinen olikin jotain vihjettä saanut etukäteen.

11:45

Päivä kuvina (5)

Minibussi vei meidät upean modernin huvilan, Villa Katayan eteen.

11:50

Päivä kuvina (6)

Sisällä meitä odotti tervetuliaismaljat…

12:00

Päivä kuvina (7)

…ja tottakai ruokaa, nam!

13:00

Päivä kuvina (8)

Ihana Sanni saapui paikalle.

13:45

Päivä kuvina (9)

Siinä huvilan takapihalla istuessa, Sannin upeaa ääntä kuunnellessa, auringosta ja kesäisestä tuulesta nauttiessa mietin, että kuinka ihanaa elämä oikeasti on! Rakastan elämää!

14:00

Päivä kuvina (10)

Viime yhteiskuvan jälkeen molempien tukkaväri on vähän rauhoittunut… Ja ehkä hyvä niin sillä tuo Sannin uus tukka on upea! Tuli muuten tätä kuvaa kattellessa mieleen, että mehän ollaan vielä toistaiseksi Suomen parhaat pukeutujat. Siis ainakin seuraaviin Elle Style Awardseihin saakka, haha. 😀

14:45

Päivä kuvina (11)

Sannin yksityiskeikan jälkeen suunnattiin pärstämme Valtterin ja Teemun kanssa kohti keskustaa.

15:00

Päivä kuvina (12)

Päätettin mennä jäälateille Kappeliin (yksi lemppari kahviloistani), sillä aamun heräämisprosessi tosiaan jäi lyhyeksi tänään ja tarvin kahvia elääkseni.

15:15

Päivä kuvina (13)

Kappeli on upea sisältä, mutta näin kesällä myös sen terassilla on ihana istua. Sen sijanti on täydellinen ja Esplanadi onkin yksi suosikki kaduistani Helsingissä ellei jopa se ykkönen! Hetki kerettiin istua, nauttia jäälateista ja Teemun seurasta, kunnes Sini saapui paikalle ja jatkettiin Sinin ja Valtterin kanssa paikkaan, minkä safkat meidän on pitänyt pitkään käydä testaamassa…

16:00

Päivä kuvina (14)

Kyseessä on tietysti Helsingin yks trendikkäimmistä ravintoloista ja baareista, Holiday. Olin joskus aiemmin käynyt siellä istuskelemassa yhdillä, mutta muuten se oli mulle ihan vieras. Aina kun olen sinne ollut menossa niin joko se on ihan täysi tai siellä ei ole ollut keittiö auki.

16:15

Päivä kuvina (15)

Nyt satuttiin paikalle neljältä jolloin myös keittiö aukesi, joten vältyttiin ruuhkalta ja ruoatkin saapuivat super nopeasti. Tähän aikaan täytyy tähdätä seuraavillakin kerroilla, jos aikoo päästä safkaamaan ja istumaan.

16:30

Päivä kuvina (16)

Vartti meni annoksia kuvatessa ja vihdoin päästiin syömään. Yleinen vitsi bloggaajien keskuudessa on, että bloggaaja syö ruoan aina kylmänä ja se oikeastaan pitää aika pitkälti paikkansa. Ehkä siksi niin moni bloggaaja tykkää sushista ja sushi bowleista, kun ne saa syödä kylmänä, haha 😀 Oli muuten super herkullinen annos tämä, namskis!

17:00

Päivä kuvina (17)

Oltiin syöty ja hetki jo vain istuskeltu Holidayn terassilla, joten lähdettiin päättöminä pyörimään ja miettimään minne jatkettaisiin vielä.

17:15

Päivä kuvina (18)

Matkalla vastaan tuli Allas, joten suunnattin sinne, kun Sini ei ollut siellä koskaan käynyt.

17:20

Päivä kuvina (19)

Allas tuo tosi vahvasti mulle mieleen Löylyn, mutta sijainti vain on lähempänä keskustaa. Löylyyn kun joutuu keskustasta aina erikseen erikseen matkustamaan, joten siksi sinne tulee harvemmin lähdettyä ex tempore. Alla on ideltaan aika samanlainen kuin Löyly. Siellä on mahdollista uida, saunoa, syödä, juoda ja sisustuskin on hyvin saman tyylinen eli melko rento.

17:25

Päivä kuvina (20)

Kahvia ei voi ikinä juoda liikaa. Eihän?

18:00

Päivä kuvina (21)

Altaan kattoterassilta on aivan ihanat näköalat. Tuossa kohtaa istuskellessamme Sini ihmetteli, että miksi tuolla on tuollaisia haukka-leijoja ja miksi niitä on myös Löylyssä, että onko ne turisteille sellasia merkkejä, joilla on merkattu nähtävyydet… Oltiin Valtterin kanssa sanattomia ;D Nehän nimittäin on pelottelemassa lokkeja ja muita lintuja pois, kuten varmaan jo kaikki tiesi tai on osannut arvata, lukuunottamatta Siniä.

20:00

Päivä kuvina (22)

Päivän viimeinen homma tai oikeastaan kameralle taltioitu homma oli Luckyn iltalenkki. Lenkin jälkeen olikin aika ottaa muistikortti ulos kamerasta ja alkaa editoimaan näitä kuvia, sekä rustaamaan tätä postausta telle. Nyt ollaan sitten tässä pisteessä, että postaus on valmis, joten seuraavaksi lähden pesemään nassun ja kömmin vällyjen väliin, missä mua jo odottaa Valtterin kainalo, sekä suloinen karvapalleromme Lucky.

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Tällä viikolla ma-pe julkaistujen postauksien yhteydessä arvotaan aina kahden Tubecon -lipun lippupaketti yhdelle onnekkaalle. Yhteensä siispä viisi lippupakettia. Liput tarjoaa Canon.

Kommentoimalla tähän postaukseen mitä tahansa osallistut arvontaan. Voit siis viisin kertaistaa mahdollisuutesi voittaa kommentoimalla jokaiseen ma-pe julkaistuun postaukseeni.

 Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 31.7.-.4.8.2017.

Mun Tubecon meet&greet ajat löydät klikkaamalla tästä!

53 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *