Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ VAAHTOAVA KASVONAAMIO

5 elokuun, 2017

Heippa tyypit! Viime videosta onkin vierähtänyt aikaa. Mulla on ollut sellainen fiilis, että en halua olla osa tätä tämän hetkistä Suomitubea, joten videoiden kuvaaminen YouYubeen ei ole tuntunut oikealta. Yritän kuitenkin keskittyä vain omaan tekemiseeni, vaikka se välillä vaikeaa onkin.

Kyselin jokunen aika sitten Snäpissä, että haluaisitteko testivideota Eleveniltä saamistani kasvonaamioista. Sain takasin paljon innostuneita snäppejä, joten päätin kuvata videon tästä ehkä kaikista erikoisimmasta kasvonaamiosta, vaahtoava kangasnaamiosta. Naamio on korealaisen Skin79 -merkin, mikä tunnetaan juurikin erikoisista ja hauskoista ihonhoitotuotteista, joihin lukeutuu paljon erilaisia kasvonaamioita. Jos kiinnostuit naamiosta niin sitä saa tilattua täältä.

Jos teillä on muuten ideoita, mitä voisin videolla testata seuraavaksi niin ideoita otan oikein mielelläni vastaan! 🙂

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *