Skrollaa alas
en
fi

23V SYNTTÄRIT KUVINA

15 elokuun, 2017
naaG 23 (2)

Lähes viikon päivät on tullut eleltyä 23-vuotiaana ja eipä tää ole yhtään hassumpaa. Kuten jo aiemmin kerroin, olin kauhistellut tätä ikää jo niin pitkään, että tää ei tullut minää järkytyksenä vaan jossain välissä ennen synttäreitä luulin jopa olevani jo 23 😀

Itse synttäripäivä meni ihanan rennoissa tunnelmissa. Rakas herätti mut valmiiseen aamiaispöytään, sain valkoisia ruusuja (lempparikukkiani), käytiin leffassa ja istuttiin iltaa Valtterin ja ystävämme kanssa kera hyvän ruoan ja viinin. Käytiin tsekkaan uusin Spider-Man ja se oli huippu hyvä. Ehkä siinä oli enemmän komedian piirteitä, kuin mitä odotin, mutta se ei haitannut. Joku muuten saattaa teistä ihmetellä viimeisen kuvan lihapullien kokoa, että miksi ne on niin isoja, mutta selvennän jo nyt, että niiden sisällä oli ihanaa sulaa mozzarellaa. Siitä siis tuo koko, nam! Päivä oli täydellinen, oli ihanaa vain rennosti yks päivä melko vauhdikkaiden viikkojen keskellä.

PS. Aloitin maanantaina Summer Bucket List -videolla mainitsemani kahden viikon vegaaniruokavalio -haasteen, joten jos jollain on heittää jotain reseptejä tai tuotevinkkejä niin ne on erittäin tervetulleita! 🙂

naaG 23 (8) naaG 23 (5) naaG 23 (4) naaG 23 (3) naaG 23 (1) naaG 23 (6)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *