Skrollaa alas
en
fi

FLOW PÄIVÄ #1

17 elokuun, 2017
Flow 2017 (2)

Hups, tää alkuviikko on menny jotenki ekstra nopeeta. Mulla ei oo edes ollut pahemmin mitään ohjelmaa, mutta mulla on ollu sellanen olo, että ihan ku mun paristot ois lopussa. Veikkaan, että aika moni Flowssa ollut voi samaistua tähän fiiliksen. 😀 Tosiaan Flow postauksienkin julkaiseminen on viivästynyt tästä syystä, mutta niitä on tulossa nyt sitten koko loppu viikko. Ehkä se on ihan kiva niin voidaan elää Flown ihana tunnelma uudestaan!

Meillä oli alunperin tarkoituksena mennä Flowhun kaikkina kolmena päivänä, mutta mentiin vain perjantaina ja sunnuntaina. Varmaan suurimpana syynä Tubecon, joka oli taas tänäkin vuonna samaan aikaan. Vaikka kyseisestä tapahtumasta saakin valtavasti inspistä ja energiaa niin sillä hetkellä se kaikki häslinki on aika kuluttavaa. Tänä vuonna erityisesti se kulutti mun meikkipohjaa, sillä Hartwall Areenan käytävillä oli niin kuuma, että meikäläisen pärstä suli kymmenessä minuutissa ja kun halailtiin meet&greeteissä niin mun naamasta tarttui aina osa toisten paitojen olkapäihin… 😀 Lauantaina päätin olla siis illan kotona peiton alla ja vetää burgeria naamaan, sekä katsella ikkunasta ulkona raivoavaa Klaaraa eli siis sitä myrskyä, en ketään ihmistä.

Jotta tehdään tästä postauksesta mahdollisimman sekava niin palataanpas vielä perjantaihin ja Flowhun. Vitsi, mikä päivä! Kaunis Suvilahti, hyvät ystävät,  ruokaa, viiniä ja Lana. Täydellistä! ♥

PS. Aloin opettelemaan itselleni ihan uuden kuvankäsittelyohjelman Lightroomin käyttöä ja nää tän postauksen kuvat on nyt toiset kuvat, mitä oon sillä editoinut. Vielä oon aika peukalo keskeltä kämmentä sen kanssa, mutta mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

Flow 2017 (11) Flow 2017 (3) Flow 2017 (4) Flow 2017 (10) Flow 2017 (6) Flow 2017 (7) Flow 2017 (12) Flow 2017 (8) Flow 2017 (5) Flow 2017 (1) Flow 2017 (9)

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *